OVER TOVERIJ

Toneelvereniging Toverij uit Rijkevoort is opgericht in 1984 en heeft een 30-tal leden die er elk jaar weer voor zorgen dat er een toneelstuk op de planken verschijnt. Behalve de spelers, heeft Toverij ook leden (en vrijwilligers) die zich o.a. bezig houden met het decor, het licht en geluid verzorgen en die tijdens de uitvoeringen voor of achter de schermen actief zijn. Toverij speelt diverse genres en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Wij spelen rasechte kluchten, blijspelen, maar ook volkstoneel en drama behoort tot ons repertoire.

Half maart is de jaarvergadering en beginnen we vervolgens weer met het oefenen van een nieuwe stuk. De uitvoeringen zijn meestal eind oktober en begin november en vinden plaats in Dorpshuis de Poel in Rijkevoort. De oefenavonden zijn op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur. Na de repetitie zorgt de 3e helft altijd voor een gezellige afsluiting van deze avond.

Jaarlijks wordt er ook een feestavond georganiseerd door 2 of meer leden en het is altijd weer een verrassing wat we gaan doen.

We hopen dat Toverij nog veel stukken mag spelen voor haar publiek en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus heb jij interesse om bij Toverij te komen spelen, of iets anders binnen de vereniging te doen zoals decorbouw of souffleren dan kun je contact opnemen met een van de hieronder genoemde bestuursleden.

Bestuur:
Voorzitter: Max Kuijpers
Secretaris: Johnny Reinders
Penningmeester: Rubin Geene
Bestuurslid: Frans Rongen
Bestuurslid: Judith Gerrits

Vind jij toneel ook zo leuk?

Nieuwe (jonge) leden zijn van harte welkom bij Toverij. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of je aan wilt melden.

GEGEVENS
Toverij
Postadres: Laageindsbroek 2A, 5447 NL Rijkevoort
info@toverij.com

SOCIAL MEDIA
Facebook
Instagram