UITVOERING

TOVERIJ SPEELT ‘FLORIAN EN HET WONDERFLESJE’.

Op 5, 6 en 7 november speelt toneelvereniging Rijkevoort (ToVeRij) de kindervoorstelling Florian en het wonderflesje van Harry Smits. Het toneelstuk is geschikt voor het hele gezin (dus ook ouders, opa’s en oma’s) en staat onder regie van Frank van den Hoogen.

Inhoud
Het leven is goed in het mooie Eldorado. Koning Waldemar en koningin Eulalia regeren met veel wijsheid. Totdat daar plots zigeunerin Zenobia ten tonele verschijnt met allerlei nare voorspellingen over de toekomst van het koninkrijk. Wat betekent dit allemaal voor prinses Rosalinde en welke rol speelt lakei Florian hierin? En wat doet minister Valentijn in het kasteel? Niets is meer wat het lijkt en momenten van ongeloof en hilariteit wisselen elkaar in hoog tempo af.

Uitvoeringen
De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 5 november (19.00 uur) en zaterdag 6 en zondag 7 november (telkens om 15.00 uur) in Dorpshuis de Poel in Rijkevoort. Wie wil mag “koninklijk’ verkleed naar binnen. Kaarten à € 7,50 (incl. consumptie) zijn vanaf 16 oktober te koop via www.toverij.com of bij Spar Kuijpers in Rijkevoort.

Coronamaatregelen
Toegang tot de voorstelling is alleen mogelijk met een Corona toegangsbewijs. Zorg dus voor een QR code (middels app of op papier).

De uitvoeringen vinden plaats in “Dorpshuis de Poel” – Meester van den Bergplein 10 te 5447 AW Rijkevoort.

We zien u graag bij een van onze voorstellingen!

GEGEVENS
Toverij
Postadres: Pastoor van Erpstraat 28, 5845 HH, Sint Anthonis
info@toverij.com

SOCIAL MEDIA
Facebook
Instagram